Hanna Loffart

En dröm ger åt tanken vingar.

”livet gillar att leka med vissa människor, och det är ingen lek jag gillar.” oh, du är ju så bra.

jag tänker helt fel, det vet jag. och nu har jag börjat drömma på samma sätt också. drömmarna inatt var många. underbara, men hemska. önskar att jag kunde dela med mig av dom. men en dröm är alltid en dröm, det hemligaste man har. ”en dröm ger åt tanken vingar, den blir verklig då”jasså, blir den verkligen det? verklig?

igår var det en alltid lika underbar lars winnerbäck-dvd och sedan en otroligt bra film som visades för mig. walk the line, pinsamt at jag inte sett filmen tidigare, utan bara lyssnat på musiken. men nu har jag alltså sett den en gång, säkerligen inte för sista gången heller. tack.

vi var blues som fan när vi låg tätt omslingrade och lät musiken göra sönder oss. jag andades hjärtan över dina skulderblad med fjäderlätta fingrar och du skakade därför att jag tvingade dig att känna.

nu är jag hemma igen och allt som var så verkligt, har blivit sådana där förbiflimmrande fotografier och det blåser, det slutar aldrig blåsa här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats