Hanna Loffart

En fredag med barnen.

Idag var det väldigt lugnt på jobbet, så jag utnyttjade min plus-flextid och åkte för att hämta barnen på dagis.
Då det blev mitt i barnens lunch, så stannade jag till hos min pappa för en kopp kaffe först.

Jag och barnen åkte upp till huset, det finns ju ingenting att göra där inne för dom (byggarbetsplats) men vi utnyttjade trädgården till max istället! Vi försökte oss på att kratta löv, men det var väldigt blött. Vi fikade på trappen, letade bajs på tomten, började såga ner ett äppelträd, lekte kiosk, startade ett band osv.

Efter en stund fick vi sällskap av grannarna och vi gick till lekparken som ligger bakom vår hus. Jättenära och bra var det!

Det var dock lite kallt där, så den medhavda fika-picnicken tog vi på golvet på verandan istället.
Barnen bjöd på dans också, Copacabanana såklart. Haha. 🙂

När Emil slutat jobba så kom han för att hämta oss och vi hann bara komma hem till lägenheten så kom han-som-inte-får-nämnas-vid-namn och hämtade barnen. Egentligen skulle Thristan åkt dit själv den här helgen, då Thexas är bjuden på ett kalas imorgon. Men barnvakten som skulle haft honom lör-sön (då vi renoverar) backade ur. Så han får skippa kalaset, men vi har ordnat så att vi får gå på ett mini-kalas på torsdag istället då jag är ledig. Blir mys det med. 🙂

Så nu är bägge barnen iväg och vi andra har varit vid huset ikväll. Jag har svurit över det där jääääkla hallgolvet! 2,5 timmar tog det att få bort 1 kvadratmeter av det! (plastmattan som låg under klinkersen och täckt med fix, steeenhårt) Så jag vet ju vad jag ska fortsätta med imorgon. AH!

20130405-222612.jpg

20130405-222622.jpg

20130405-222631.jpg

20130405-222641.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats