Hanna Loffart

En härlig dag på jobbet. Teonsdag väntar!

Ni är flera som undrar vart jag jobbar, det är på Viadidakt – för er som bor här i närheten så vet ni nog vad det är. För er andra så kan jag säga som så att det är en förvaltning med utbildning, arbetsmarknad och integration. Jag jobbar inom arbetsmarknadsenheten för ungdomar på något som kallas för Ungdomstorget. Där är jag receptionist och ungdomsinformatör.

Jag har haft en underbart rolig dag på jobbet. Timmarna flög förbi och helt plötsligt var det dags att åka och hämta hem busarna från dagis. Vi har fått i oss lite kvällsmat, duschat och jag har vikt ett ljuskort. Om en stund ska jag cykla iväg till Lollo för kvällsmys. Hoppas hon bjuder på gott fika. Hihi.

Barnen är på riktigt bra humör ikväll. Bara för att jag skriver så så kommer väl de sista minutrarna innan de ska läggas bli vilda. Thexas är riktigt trött och ber om välling redan, så han sover nog snart. Thristan ligger i soffan med fötterna i kors och händerna bakom huvudet och softar. Han är nog minst lika trött han. 

Emil tittade förbi och ville gärna vara med på kort…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats