Hanna Loffart

En härlig eftermiddag/kväll.

Direkt efter dagis idag så åkte vi till Valla. Där bor min mamma med familj, och eftersom vädret har varit så underbart idag (24 grader i skuggan) så ville vi kännas vid den där värmen lite till. Barnen lekte järnet på studsmattan och tittade på min syster Ebbas nya kanin Bamse.

Thexas började helt plötsligt göra en massa kullerbyttor! Haha. Ebba gjorde tydligen en först och sen var han igång. Så himla häftigt! Väldigt bra gjort för att bara vara två år väl? Thristan hoppade samtidigt och retade Thexas, så det hela slutade tyvärr med att Thexas blev tokarg på Thristan och kastade sig över honom på studsmattan och bet honom hårt i ryggen. Efter det åkte vi hem.

Suck! SÅ tråkigt att det ska bli sådär. Nu är det trots allt rätt länge sedan han bet någon. Thristan sa iaf att det kändes bättre sen när vi kom hem. Barnen somnade snabbt och Emil åkte iväg med en vän. Det var rätt skönt att vara själv en stund och ta en dusch, städa undan lite här hemma och göra matlåda. Men nu är Emil hemma igen och vi sitter och tittar på Grey´s Anatomy.

[videofyme id=”522157″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats