Hanna Loffart

En kväll i soffan

Godkväll.

Jag har sedan länge intagit soffan för kvällen. Har suttit och tokgråtit framför Sofias änglar, det var verkligen så rörande ikväll. När jag skulle stänga pojkarnas dörrar när de somnat så gick jag in och gav de varsin lätt kram, om man bara kunde skydda de från allt.

Tidigt imorse kom våra garderobsdörrar, så Emil har börjat med dom ikväll. Vi fick tänka om helt gällande storlek, så det blir en del extrajobb. Jag hoppas innerligt att det blir bra till slut i alla fall. Just nu sitter han och grannen ute på vår inglasade altan och tar ett bubbelbad, det är han värd. ♥

Jag ska strax förflytta mig till sängen, ska bara förmå benen att röra på sig.

049c885f-4ef5-495a-aa15-470b8573f818.jpg

Så fina tulpaner jag fick av min vän och granne Fia härom dagen.
Bästa vännerna big time har jag. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats