Hanna Loffart

En lugn kväll 

Idag slutade jag lite tidigare för att skjutsa killarna till deras pappa, nu ska de vara där till nästa söndag! Lång tid. Min syster Amanda var snäll och var hemma med Thiara under tiden, hon blir så lätt åksjuk så jag tar inte gärna med henne. 

Ikväll har vi inte gjort många knop. Jag har FEM trappsteg kvar på trallen som ska oljas in, men jag orkar inte! Oljan tog slut igår och jag fick köpa 3 nya liter för fem ynka trappsteg, och så tog energin slut och jag intog soffan med Thiara och såg en Sune-film och åt chips. Skönt att bara ta det lugnt. 

Jag känner mig lite avundsjuk på de andra som går på semester och sommarlov idag, jag får härda ut en vecka till. Imorgon ser jag fram emot sovmorgon och 40-års fest för pyssel-Tess! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats