Hanna Loffart

En mindre lugn läggning

Sämsta bilderna från ikväll, men jag måste bara få visa.

Emil är iväg och kollar fotboll med vänner ikväll.
Thiara är en sån jäääkla pappagris vid läggningen, jag kan/får verkligen inte lägga henne.
Hon var SÅ trött ikväll, men hon är lika envis som sin far och vägrar sova.
Jag smsade med Emil under tiden som gav alla möjliga tips, inget hjälper.

Och när hon till slut kommer på att hon (nästan) kan ta sig UR sängen så var det bara att ta upp henne. Jag hade telefonen framme när jag ändå smsade om tips med Emil så jag tog ett kort för han trodde mig inte. Haha. Kolla bara! Hade hon tagit i så hade hon nog lyckats häva sig upp, så arg som hon var.

Hur som helst, så tog jag upp henne och hon fick ligga i min famn i soffan en stund samtidigt som vi läste en bok typ fem gånger, sen somnade hon gott där. Så himla mysigt. Och svettigt. Hon fick somna ordentligt innan jag la ner henne i sin säng igen och där sover hon nu gott.

Unge! Hon kommer vara väldigt glad imorgon bitti när pappa är hemma iallfall. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats