Hanna Loffart

En mysig kväll med vänner

Imorse åkte Emil och barnen iväg mot Öland, så nu är jag solo till fredag.
Jag har en lång lista med saker jag tänkt göra, men jag inser redan nu att inget av det kommer bli gjort. Men vad gör det?

Idag har jag jobbat, sen åkte jag och hämtade upp ett paket och sen till Ica en sväng. Dagens ”vad-ska-man-äta-idag-då?” var inte så svår då mina tre vänner Linda, Emelie och Malin lite spontant ville dyka upp ikväll, så istället för lagad middag så köpte jag sånt jag var sugen på. Sen dukade vi upp på altanen och satt och smaskade och åt i flera timmar. Man kan ju bara älska sådana kvällar! Linda hjälpte mig dessutom att sätta upp rullgardiner i uterummet, något vi pratat om i flera år men som aldrig blir gjort. Så ja, en grej kan nog checkas av från listan i alla fall.

Nu har vännerna gått hem och jag ska krypa till kojs. Imorgon blir det tidig uppstigning för att vattna tomater och sen jobb.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats