Hanna Loffart

En mysig kväll med vänner

Igår var jag hembjuden till min vän Carina. Det var första gången jag besökte hennes lilla hus på landet, så mysigt! Att Carina var duktig på att laga mat visste jag, men HUR DUKTIG?! Hon hade gjort mängder med mat, och vi satt och åt och drack i många, många timmar. Speciellt god var hennes rucolapesto som gick att äta till allt! Jag har ju mängder av rucola hemma i mina pallkragar, så jag måste testa att göra denna i helgen!

Det blev en supermysig kväll och jag uppskattar dessa vänner så mycket, där vi pratar om både roligheter och tråkigheter och livet i sig. ♥

img_3456.jpg

img_3455.jpg

img_3454.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats