Hanna Loffart

En sån där blåsig dag.

Idag har det blåst storm här hemma hos oss! Så det blev en sån där dag när man bara går hemma och myser. Man låter mysbyxorna sitta på hela dagen och struntar i allt vad smink heter. Plockar och donar lite hemma. Myser med sin minsting. Ser en film med pojkarna efter skola och dagis. Tvättar och diskar. Rensar skafferiet. Dricker kaffe och äter en massa fika-rester från dopet. Precis en sån dag har vi haft idag.

Ikväll har jag och Thiara varit hos min morbror Håkan med familj. Min kusin Ida var så snäll och fotade dopet, då jag glömde min kamera hemma i lördags. Så nu har jag fått över 200 bilder att gå igenom. Så himla roligt! Tack igen för all hjälp Ida, du är så duktig!

20140317-230710.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats