Hanna Loffart

En sån där kort måndag

Idag slutade jag jobbet lite tidigare. Halleluja för kommunalt arbete där man jobbar halvdag när det är dagen före röd dag. Jag åkte hem och åt min lunch med Emil och sen hämtade jag hem barnen.

Vi åkte iväg till blomsterhandeln för att köpa örter till mina pallkragar.
Vi kom hem med fyra olika sorter som vi planterade ner.

img_1579.jpg

img_1578.jpg

Pallkragarna var i olika färger så jag var och köpte lasyr idag så ikväll har jag målat dom.

img_1585.jpg

Här är dom innan. Nu har jag som sagt laserat dom i samma färg (hoppas jag, får se imorgon om det behövs en strykning till) Jag har släpat jord och fyllt alla, det gick åt 20 säckar jord. Sen har jag planterat i alla och gjort i ordning stickor och skrivit vad det är i.

img_1584.jpg

img_1583.jpg

img_1582.jpg

img_1581.jpg

img_1580.jpg

Jag är lite förvånad själv över hur kul jag tycker det är att dona ute.
Ser fram emot sommaren och att se om jag lyckas med mina odlingar.

Barnen var ute länge och lekte ikväll, sommarfeeling!

Emil har bytt två fönster på nedervåningen, jag fick hjälpa honom att lyfta upp dom och herre jösses vad tunga de var! Nu är 2 av 4 fönster där nere klara och det blir nog (förhoppningsvis) färdigt imorgon.

img_1577.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats