Hanna Loffart

En sjuk igen och kalas.

Nu var det Emils tur att gå och bli sjuk. Vi skulle åka ut till min syster Amanda som fyllde 19 år idag, men Emil fick stanna hemma. Så jag och barnen åkte dit med syster Frida och Tobbe istället.

Emil har sovit sen kl 17 och inte rört sig sedan dess. Det låter som det jag hade för nån vecka sen. Hoppas att det bara är det iaf. Men hans jobbarkompis är hemma med magsjuka och det vill vi ju helst inte ha! Emil måste jobba imorgon med fastän han är sjuk. De är bara två stycken på hans avdelning och hela stället stannar upp om ingen jobbar. Usch, tycker så synd om honom! Sjuk måste man ju kunna få vara!

Ikväll har jag roat mig på egen hand då alla killar sovit. Jag ville inte störa Emil där nere och inte barnen där uppe. Så jag satte mig och pysslade där uppe, tyst som en mus. Helt plötsligt så ser jag en märklig man utanför fönstret och sen kommer tre polisbilar i snabb fart och plockar med sig den här mannen. Och sen var de borta liks snabbt igen. Mycket märkligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats