Hanna Loffart

En spontantripp till Ikea

Okej, vi har haft värsta bästa helgen och jag har så mycket att dela med mig utav. Jag kommer att dela upp det i olika inlägg under veckan, själv ska jag iväg med jobbet under större delen av veckan så då har jag lite att fylla på med här i alla fall.

Hur som helst. Idag vaknade jag av att Thristans kompis kom och knackade på, vet inte vad klockan var då. 10.40 kanske? Helt yrvaken så gick jag för att öppna och säga att han inte var hemma. Kom på att Emil och Thiara va till badhuset, därav den långa sovmorgonen. Ljuvligt att vakna till ett tyst hus. Jag hann bara göra mig en kopp kaffe innan de kom hem igen, se hade varit och badat i flera timmar då.

Inga planer för dagen så vi bestämde oss för att åka till Norrköping för att kolla höstskor till barnen. Strax innan Norrköping bestämmer vi oss för att åka till Ikea i Linköping istället. Ett nytt köksbord, ett nytt soffbord och nya vardagsglas. Thiara sköter sig så himla bra och tycker det är roligt att åka iväg.

img_6004-2.jpg

img_6007-1.jpg

img_6008-1.jpg

Lunch på Ikea, galet lång kö på 30 minuter men hon klagar inte en gång. Hon smaskade i sig en portion med köttbullar och potatis men klagade över att det var för lite grönsaker, haha. Mammas tjej!

Och på tal om mammas tjej, idag matchade vi kläderna från topp till tå!

img_6033-1.jpg

Ikväll kom pojkarna hem igen och vi körde tacosöndag och sen popcorn och film i soffan.

Nu ska jag förbereda lite inlägg innan sängen väntar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats