Hanna Loffart

En studiedag i Örebro

Dagen började med finbesök på jobbet då statsministern var på besök. Han hade dock inte tid att träffa oss men vi kunde iallafall spana. Sen for vi iväg för tre studiedagar i Örebro.

Eftermiddagen bestod av information om såväl Rädda barnen, JO samt rättshaverister. Intressant och stundtals roligt. Efter detta kunde vi checka in på hotell Clarion Borgen, ett superfint hotell verkligen! Nästan i klass med det vi bodde på när vi var till Mallorca i våras. Så fint och fräsch, känns nästan som hemma! (Kan ju bero på att det är samma väggfärg samt tavlor. Och att mycket går i svart och mässing.)

Ett snabbt ombyte och en obligatorisk toa-selfie… Sen åkte klänning och ”fin-jobb-skorna” på.

Sen väntade kommunkväll på Frimis. Sällskapade med kamrater från länet så det blev en rolig kväll. God mat, men märklig underhållning.

Vi tog ett glas bubbel nere i baren när vi kom tillbaka till hotellet och nu ska jag strax sova. Imorgon väntar en heldag med seminarier så det gäller att ha huvudet med sig. Men först ser jag fram emot en skön natts sömn (sängen känns lovande) samt hotellfrukost imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats