Hanna Loffart

En Thiara med hög feber + Pernilla Wahlgren show

Jag har precis landat i soffan efter en minst sagt tröttsam dag.
Jobbet har gått bra, men jag har varit så trött.

Igår var jag iväg på kvällen och när jag kom hem så vaknade Thiara. Hon var varm, men somnade om ganska snart. Men sen vaknade hon ofta och var alldeles skållhet. Till slut kräktes hon av febern (eller typ, vitt skum kom bara) Hon var helt borta och tempen visade på 40,3 graders feber mitt i natten. Hon har aldrig haft så hög feber, tror bara det är Thexas som haft det nån gång. Så obehagligt! Jag fick i henne Alvedon och till slut gick febern ner och hon kunde somna ordentligt. Men jag själv somnade inte förrän efter 03.20. Så ja, idag har jag varit trött på jobbet. ”Tur” att Emil är ledig med henne, så hon får vila upp sig ordentligt. Emil är fortfarande inte bra, så de får mysa ikapp om dagarna.


Men åter till gårdagen.
Jag var till Norrköping med två av mina vänner för att se Pernilla Wahlgrens 50-års show. Vi intog middag på Pinchos innan, så himla gott! Deras goda drinkar och ett glas bubbel (jag körde, men deras alkoholfria alternativ är minst lika goda!) Jag väljer nästan alltid samma mat, deras svamprisotto är väldigt god.

Sen traskade vi bort till Flygeln för att se showen.
Och vilken show! Alltså, det var det bästa och ROLIGASTE jag nånsin sett!
Vi skrek av skratt! Gå och se den om ni har möjlighet!

Det blev verkligen en toppenkväll med två av mina bästa vänner.
Så skönt att bara kunna släppa alla tankar på allt som gnager och bara ha kul.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats