Hanna Loffart

En torsdag hemma

Beslutet att vara hemma med barnen idag var helt rätt. Det har kommit en hel del snö och ska fortsätta komma under dagen och morgondagen också. Pojkarna ska åka till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn om några timmar och vara där under helgen. Det kommer blir tomt här hemma utan dom. Emil jobbar både fredag och lördag. Det är ju tur att jag har Thiara som sällskap, om man nu kan kalla henne sällskap. 🙂

Här hemma har vi en lugn förmiddag. Thexas leker med lego, Thristan tittar på film och Thiara sover. Jag passade på att kolla mailen osv. Går mest och vänta på att posten ska komma. Hoppas att inbjudningskorten till dopet kommer idag så jag kan börja skicka ut dom. Jag kom långt med sorteringen och rensningen av barnens kläder igår, men jag ska nog fortsätta lite idag. Och med mina egna kläder också kanske.

20140130-105502.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats