Hanna Loffart

En tripp till Ikea + home-makeover igen

Pojkarna är hemkomna efter ett dygn med sin pappa. Det tog inte många minuter innan vi var osams, hur fasen orkar dom? Och sen ska de, till råga på allt, tjafsa när det är läggdags. Alltid samma visa när de varit borta. Som om våra regler inte gäller längre då? Aah, jag blir så himla matt alltså! Nu sover de i alla fall och jag har intagit soffan och börjat planera veckan lite. Ni vet, mat, aktiviteter, gympakläder osv. Ekorrhjulet. Fy sjutton vad skönt det ska bli med semester i september!

Nåväl, något skoj och positivt var ju att vi åkte till Ikea idag. Thiara älskar det verkligen! Av tre anledningar: det finns rulltrappa, man får alltid köpa ett nytt gosedjur och hon älskar deras korv.

Fullpott på alla tre! Vi kollade på lite sängar då Thristan skulle behöva en ny. Svårt att bestämma oss dock, då hans rum är lite svårmöblerat. Jag kom hem med nya bokhyllor, så nu ska övervåningen göras om. Ett infall jag fick när vi var på Ikea, men det blir nog bra. Nu har jag tömt det och spacklat väggarna, imorgon på lunchen ska jag åka till färgaffären och köpa färg tänkte jag. Förmodligen grått igen om jag känner mig själv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats