Hanna Loffart

En underlig dag

Jag har inte haft nån bra dag.
Det började med att Thiara bökade större delen av natten, gallskek gjorde hon!

Sen försov jag mig, en hel timme! Men jag hann i tid till jobbet ändå. Stress!

Sen höll jag på att missa ett möte, kom på att jag skulle iväg fyra minuter innan jag skulle bli hämtad. Mer stress. Tillbaks till jobbet och har tokstressat hela dagen. Varken kaffe eller frukt hann jag med, så när jag väl åt lunch så kastade jag i mig den, vrålhungrig.

Sen kom huvudvärken smygandes sakta innan den helt plötsligt slog till med buller och bång. Inga migräntabletter på jobbet, men två Ipren fick duga. Sen körde jag på en stund till.

Strax efter 13 ringde de från Thristans skola och berättar att han mår dåligt, ont i magen.
Så jag åkte och hämtar honom. Han hade ätit morötter och lite keso till lunch och var vrålhungrig. Jag har ju tidigare skrivit om att han äter så dåligt, och det blir bara värre och värre. Han blir ju dålig och ”sjuk” av det! Så jag åkte hem med honom och han fick äta. Det tog inte många minuter innan han var glad och som vanligt igen. Så jag tog med honom tillbaka till mitt jobb igen. Jag hade ett möte till på eftermiddagen och lite mer att ta tag i, men det gick så bra att ha honom med. Min duktiga, trevliga kille! ♥

När vi sen hämtade hem Thexas och Thiara på dagis, så kände jag mig alldeles konstig. Kan inte riktigt förklara det. Men jag kände knappt igen mina egna barn. Stod där och tänkte ”är det där Thiara, ser hon ut sådär?” Helt sjukt! Samma sak när vi kom hem! Jag kände inte igen vårt hus. Jag klev in i hallen och det var som att vara hemma hos någon annan. Tänkte att ”undrar om det varit några hantverkare här idag och breddat hallen.” Nej fy alltså! Sån märklig känsla!

Som tur är så släppte det ganska fort igen och jag har mest känt mig trött.
Jag funderar på vad det kan ha varit som orsakat allt? Förmodligen stress. Eller? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Jag tror nog att det kan vara migrän som ställt till med den konstiga känslan. Jag har själv migrän, både med aura och utan. Ibland ser jag konstigt, känner inte igen saker, kan inte prata eller uttrycka mig som vanligt, sist fick jag kämpa som bara den för att komma ihåg vilket år det var. Riktigt läskigt, men jag vet att det har med migränen att göra, det är en form av aura. Ibland behöver jag inte ens ha särskilt mycket huvudvärk för att det ska bli så där :-(. Hoppas du slipper uppleva det flera gånger i alla fall :).
    Vill passa på att säga att du har en väldigt bra blogg :).

stats