Hanna Loffart

Favoriter av Ernst

(Inlägget innehåller annonslänkar och är i samarbete med Bagaren och kocken)

Decembers höjdpunkt – Jul med Ernst!
Eller håller ni inte med mig? Jag tycker det är ett tokmysigt program!

Men ikväll är jag iväg på middag med kanslit så jag kommer förmodligen att missa det.
Tur det finns att se på annat sätt.

Jag gillar Ernst stil och design över lag och har en hel del finheter hemma hos mig från honom. Främst krukor och vaser. Men det finns så mycket mer som står på min önskelista! Nu får jag inga julklappar längre (buhuuu!) men annars hade tomten fått en rejäl önskelista av mig. Bla på allt detta nedan. Ljustråket och strumpljusstakarna är ju så fina (även om jag kanske föredrar den vanliga stumpestaken, men den kostar ju en del) Ja, jag vill nog sjutton ha allt nedan, får sätta upp det på 2018 års inköpslista.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats