Hanna Loffart

Fika hos mamma + tjejvecka väntar

Igår hade vi verkligen en slapp dag hemma.
Alla tyckte nog att det var skönt att komma hem.
Jag roade mig med att packa upp och tvätta, barnen med sina nya leksaker.

På eftermiddagen så åkte vi hem till min mamma för fika.
Det var en månad sedan vi träffades, så det var väl på tiden antar jag.
Fika blev till middag och vin, och vi var inte hemma förrän bortåt 21 tror jag.

Men är det sommarlov så är det, barnen kan ta sovmorgon när de vill. Pojkarna åkte iväg för en pappavecka igen och jag är ledig tre veckor till, Emil började jobba idag, men är ledig en vecka lite senare i sommar igen. Nu ska jag skriva ihop veckans Måndagslista, sen ska vi inta lite lunch och sedan ta bilen till vänner i Stockholm. ”Jag älskar tjejdagar” tjoar Thiara!

img_3969.jpg

img_3970.jpg

img_3953.jpg

img_3971.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats