Hanna Loffart

Fin present och lite mer målning

Men hur fint var det inte att komma hem från jobbet till det här:

img_2127.jpg

Emil och barnen har ju varit lediga idag. De hade varit till Söderköping och ätit glass, så dom gick det ingen nöd på. Jag har fullt upp på jobbet, så dagen gick fort.

Thexas var uttråkad och sur för att han inte hade någon att spela fotboll med. Jag frågade varför han inte frågade mig om jag ville vara med? Haha, ni skulle se hans min. ”Kan duuuu spela fotboll?” Och jäklar vad vi spelade, i flera omgångar! Jag var helt slut och fick ta pauser. Thexas är så galet duktig på att stå i mål alltså, så jag sköt på honom. Och nu kan jag förstå varför hans byxor alltid är leriga samt fulla av grönska…

Han utmanade oss alla på fotboll och sen pysslade han ihop pokaler och hade prisutdelning. Gissa vem som vann? Jag såklart! Sån himla rolig kväll!

Emil har målat panelen på framsidan en gång till.

img_2128.jpg

img_2130.jpg

img_2129.jpg

Sen frossade vi i vattenmelon och tittade på Netflix innan läggdags.
Jag känner mig så himla trött och ska lägga mig nu, inte fastna med datorn i knät som alltid annars.

img_2121.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats