Hanna Loffart

Finbesök på jobbet igår.

Igår hade vi finbesök på jobbet; Fardos och Mia. De har tidigare jobbat på Ungdomstorget, men inte samtidigt som mig. Fardos jobbade dock i en annan reception i ett annat hus, så vi har ”hängt” en del genom jobbet. Oh, vilka härliga tjejer det är. Precis lika galna som jag! Haha. Det var en rolig eftermiddag.

Idag blir det nog en lugn dag på jobbet. I eftermiddag ska mitt hår äntligen få sig en omgång till. Det gröna håret klär mig inte! Haha. Många är snälla och säger att det inte syns… Hmm..? It does! Nu ska jag ta och sätta igång lite kaffe tills mina kollegor kommer, det gäller att starta dagen på bästa sätt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats