Hanna Loffart

Fint från Jysk

Om några veckor är det en ganska stor barnloppis här i stan och då ska jag försöka sälja av mängder av barnens gamla kläder. Kläderna ska då märkas upp och till det behövde jag knappnålar. Inte det lättaste att hitta insåg jag snabbt. Men så googlade jag fram att Jysk hade, så dit åkte jag. Jag hittade snabbt på knappnålar, och dessa: img_6496.jpg

img_6495.jpgimg_6494.jpgJag som i vanliga fall är så tråkigt färglös föll direkt för färgen, så fin!
Tror att det kommer bli jättefint nere i vårt ”nya” vardagsrum i höst.

Jysk hade faktiskt massa fin inredning, är lite sugen på att köpa lite gröna kuddar till övervåningen också. Där kastar barnen hej vilt med kuddarna, så en mörk färg och sådant som man inte är jätterädd om får husera där uppe framöver tror jag allt.

Knappnålarna då? Jodå, jag märker upp kläder för fullt. Det tar aldrig slut! Har lyckats sälja iväg någon jacka, några byxor och lite finare kläder. Men som sagt, det är mängder och det tar sån tid. Plus att det gör rätt ont i fingrarna att sätta fast de där nålarna. Haha.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats