Hanna Loffart

Firat Thexas + ensam förälder att rodda med allt

Natten till igår så åkte Emil till Portugal med jobbet. Bara två dygn så han kommer hem inatt igen. Men det är lite att rodda med när man är själv, det kan jag ärligt säga.

Igår så firade vi Thexas här hemma med släkten. Thexas ville ha mini-cupcakes, så det fixade vi iordning på förmiddagen. Sen åkte jag till Ica och köpte resten av fikat. Jag orkade inte. Thexas var helnöjd med Ballerina kakor och min systerson Alwin sa att det var de godaste (3!) bullarna han någonsin ätit, det var Icas frysta bullar det. Haha, så nog gick det hem.

img_7959.jpg

img_7960.jpg

img_7955.jpg

img_7961.jpg

Han fick så fina presenter och fixade sitt kalas väldigt bra.
När alla gäster åkt hem så åt vi resterna av lördagens tacos.

Imorse skulle jag få iväg alla barnen till fritids och dagis själv. Annars är det alltid Emil som lämnar dom och det är jag så tacksam för. Mitt tålamod på mornarna är inte det bästa. Men idag gick det jättebra!

Idag hade jag tid för påfyllning av fransar så min pappa kom och var med barnen under tiden. När jag kom hem så hade de slängt ihop en pizza tillsammans som jag kunde smaska i mig. Sen det vanliga, städ, tvätt, plock. Thiara är alltid enkel att lägga, hon säger till runt 19 att hon är trött och vill ha välling sen somnar hon direkt när man lägger henne. Men pojkarna, idag har de varit uppe SJU gånger. Thexas hade kryp i kroppen och till slut fick han ta en dusch för att svalka av sig. NU sover dom, det tog nästan två timmar! Suck alltså! Mitt tålamod är tydligen inte bättre om kvällarna heller… Haha.

Nu ska jag avsluta här. Imorgon ska pojkarna åka skridskor med fritids så det ska packas skridskor, hjälmar och matsäck. Och inatt kommer Emil hem igen, längtar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats