Hanna Loffart

Fixarsöndag – renovering och trädgårdsfix 

Vi har haft en riktigt produktiv dag, eller helg rättare sagt. Emil har fortsatt med Thristans fönster idag. Det tog mycket längre tid än beräknat då det satt rätt knasigt. Han fick bryta bort en del panel utvändigt bl.a.  Men nu är fönstret äntligen på plats och det är försigpanelat utvändigt och klart med lister invändigt. Bara fönsterbräda och rullgardiner kvar. Ikväll fick vi hänga upp ett lakan för fönstret för att få det lite mörkare. Typiskt nog så kommer inga av våra mörkläggningagardiner passa sen, så vi måste köpa sju nya. Lite tråkig kostnad. 

Jag och Thiara har pysslat med pallkragar, det tog oss hela dagen! Emil ska köpa mer jord till mig imorgon så jag kan fortsätta. Sen behövs en hel del grus och någon kantsten. Jag kände mig väldigt vuxen och ”Mandelmannig” när jag satt skitig ute i regnet (med byxor som sprack i grenen) och sådde allt möjligt. Så kul! Ikväll har jag gjort iordning trästickor och skrivit på vad allt är. Medans jag kommer ihåg. 


Kändes inte alls bra när han låg där uppe på taket och bytte panelen. Haha! Och på tal om taket ja, det är helt färdigt nu! Så nu får det regna hur mycket det vill i veckan. (Det gillar mina frön) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats