Hanna Loffart

Fjällräven Kånken mini ljusrosa

Ni vet den där känslan av att vilja ha någonting jääättegärna och sen inte ge sig innan man fått det.
Precis den känslan drabbade mig i förra veckan.

Jag tycker dessa väskor nedan är så fina. En Fjällräven Kånken i minimodell. För små barn alltså.
Jag ville ha den ljusrosa till Thiara, men då de är rätt dyra så tänkte jag att den kan man ju köpa i 1-års present.
Men så såg jag på en tjejs Instagram att Fjällräven har slutat producera de ljusrosa och ersatt de med en annan rosa färg. Lååångt ifrån lika fin! Så jag började ringa land och rike runt för att få tag på en ljusrosa väska i någon butik. Lättare sagt än gjort. Jag pratade med säkert 15 butiker innan jag via Intersport i Sundsvall fick tipset om att Intersport i Umeå kunde ha någon kvar på lagret, då de har rätt stort lager i Umeå.

Och yes – i Umeå fanns det kvar! Nu var ju bara frågan hur sjutton jag skulle få hem den från Umeå. Jag känner ingen där uppe och det är liksom 75 mil ifrån mig. Det är ju inte så att man kan åka över dagen och hämta upp den bara. Men tjejen som jag pratade med var så gullig och erbjöd sig att skicka den till mig!

Så igår fick jag hem den och den är verkligen hur fin som helst. Materiell lycka? Jaa, det finns nog iallafall.

20140627-101024.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fashiolita

    Åh, vill ha den till min dotter.. Mini eller kids storleken spelar ingen roll.. Ringde intersport och de har inte haft ngn sedan i våras

  2. nadjanellie

    Den är såå fin, min dotter har likadan. Låter jättekonstigt att de ska sluta tillverkas i den färgen..

stats