Hanna Loffart

För 2 år sedan.

För exakt två år sedan, runt klockan 22.00 den 21/2 var jag hungrig. Jag åt banan efter banan, men förstod inte då att ”hungern” egentligen var värkar och att min älskade Thexas skulle födas en stund senare. Livet är bra lustigt.

För 2 år sedan med Thexas i magen. En livig liten krabat redan då som ställde till med trubbel för sin stackars mamma som hade så ont genom hela graviditeten. Usch, att vara gravid är verkligen något jag INTE saknar. Det är det absolut värsta jag varit med om, två gånger tom. Och imorgon fyller min lilla ”bebis” 2 år, jösses!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. riikka

    Usch jag håller verkligen med dig! Att vara gravid var inte alls sådär mysigt och rosa pluffsiga moln som folk fick det till. Jag måste helt ärligt säga att jag tror helt ärligt inte att det blir en andra gång för oss 😛

stats