Hanna Loffart

Föräldramöte och vardagslunk

Dagen har bestått av jobb och möte. Sen hämta hem barnen och Thexas hade med en kompis hem. Sålde en fåtölj, mat i magarna och när Emil kom hem så möttes vi i dörren då jag åkte på föräldramöte för Thristan.

Mycket nytt med mellanstadiet. Nya läraren känns toppen och Thristan tycks tycka den nya klassen är okej. De är bara 21 stycken vilken är en stor förbättring! Vet ni hur många föräldrar vi var där idag! 10… Alltid samma visa.

Väl hemma igen så har jag packat inför morgondagen då jag åker iväg tre dagar med jobbet. Välbehövligt just nu! 1,5 vecka in i höstvardagen och jag är redan less. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas ta mig igenom de kommande månaderna. Kämpa!

Nu ska jag kämpa mig ner i sängen, upp tidigt och packa det sista imorgon.

Fina prinsessan idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats