Hanna Loffart

Förbereda morgondagen + fira nytt körkort

Men HUR skönt med torsdag och ledig dag imorgon?
Det här veckan har verkligen varit intensiv på jobbet, så lite ledighet känns välbehövligt för mitt huvud. idag tog jag dock en paus under lunchtid och gjorde naglarna, vilken lyx!

Men hela dagen har det regnat! Thexas skulle ha spelat föräldramatch med sitt fotbollslag ikväll och hade fått med sig både Emil och sin morfar, men så ställdes det in i sista stund pga vädret. Han blev så ledsen, han var så taggad inför den här kvällen. Men jag lockade med lite Fifa på tv-spelet, så då vände det snabbt.

Jag sitter och planerar inför morgondagens midsommarfirande, onlinehandlar och fixar med lekarna. Hoppas verkligen att regnet håller sig borta!


På måndag ska ju barnen och Emil åka till Öland på husvagnssemester. Men för det måste Emil ta utökat körkort för att få dra husvagnen med bilen, den är visst för tung annars. Han har skjutit på det in i det sista kn man ju lugnt säga. Tror han bokade campingplatsen i september. Och IGÅR tog han körkortet. Ni kan ju tro att barnen varit nervösa här hemma över att de inte ska komma iväg. Speciellt Thexas, han var så himla ledsen och orolig i tisdags. Så ni kan ju tänka er lyckan när han fick reda på att Emil klarat det. Han SKREK av lycka (och Thiara började gråta för att Thexas skrek) Sen bestämde vi att vi skulle göra en tårta till Emil för att fira. Dekorerad med kärlek och bilar såklart för körkortet. Både tjusig och god blev den.

Och lagom till det var dags att mumsa i sig tårtan så fylldes huset med barn som ville vara med och planera inför midsommarlekarna. ”Topphemligt möte” som vi kallar det. Sockerhöga och säkert lite ont i magarna efter all tårta, så fick vi ändå ihop lekar och lag inför morgondagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats