Hanna Loffart

Forever living C9 – dag 1 och 2

För nästan två månader sedan så beställde jag hem boxen C9 från Forever Living.
C9 är tänkt som en kickstart för kroppen, en början på ett hälsosammare liv.
Bara det låter ju lockande, eller hur?

Jag hade sett massor av bilder på tex Instagram och Facebook och blev sugen på att testa. Sen har som sagt boxen stått där hemma ett bra tag pga sjukdomar osv. Men nu passade det mig att testa.

De första två dagarna är det värsta sägs det. Du dricker endast Aloe vera (gula dunken) under dagen och ett mått med proteinpulver, samt en tablett med nyttigheter och fiberpulver. Utöver detta så har man en fri lista att äta ifrån med frukt och grönt som är okej. 30 minuters träning VARJE dag är ett måste också, och det är väl det som är svårigheten för mig.

Första dagen var okej, förutom att det smakar för jäkla illa! Jag höll på att kräkas!
Jag skulle ta en halvtimmes promenad i lugn takt (eftersom kroppen går ner på svält) men gick vilse och var hemma en timme senare. Så kan det gå.

Idag, dag 2, har det varit hemskt! Jag har varit konstant hungrig, trött, ont i kroppen, frossa. Förmodligen för att kroppen inte har någon energi alls! Nu ikväll ville jag bara ge upp, det riktigt sög i magen och det spelade ingen roll hur mycket grönt och frukt jag åt kändes det som. Men jag tog mig ut på 45 minuters lugn promenad med grannen Fia, och sen kändes det lite bättre. Nu har jag tagit dagens sista aloe vera-shake i soffan och ska strax lägga mig.

Jag återkommer med mer info om hur det går i veckan. Men som det känns nu så är det här en av de dummaste idéerna jag nånsin stött på. Men är man nyfiken så är man och jag har gett mig tusan på att jag ska klara de här 9 dagarna. Imorgon kväll får jag äta lite mat! Dag 3-9 ska tydligen vara lite lättare.

img_0143.jpg img_0144.jpg img_0137.jpg img_0113.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia Jakobsson

  Äntligen någon som känner likadant, jag är inne på dag 7 och det värker i armar och ben och nu har magen fått krupp. Valde platta skor idag å jag känner att jag inte ens har energi att gå i klackar… Fortsatte du?

  1. hannarunesdotter

   Åh fy fasen, jag lider med dig! Verkligen!
   Det är hemskt vad man utsätter kroppen för!
   Men ja, jag fortsatte de där nio dagarna, men kanske inte lika strikt som innan.
   Kram!

  1. hannarunesdotter

   Jag har testat Herbalife i flera omgångar också, men min mage pallar inte det. Tror inte på en långsiktig lösning med något av dessa.

  1. hannarunesdotter

   Haha, jag vet. Jag har läst dina inlägg. Men jag är för nyfiken för att inte testa själv. Men än så länge mår jag skit av det så det är inget jag kan rekommendera alls. Men sådär är det ju med all ”hemförsäljning” eller vad man ska kalla det. Endast för att sälja och få folk att tro att det finns snabba vägar. Och även om det skulle ge något resultat nu, under de här 9 dagarna, så kommer det ju bli som vanligt när man äter igen. Nej, sån här svältkost är inget jag tror på. Men som sagt, nu när jag redan köpt det så är jag för nyfiken (och snål) för att inte testa. Haha.

stats