Hanna Loffart

Första dagen på vår semestertripp

Bilresan ner hit till Helsingborg gick bra. Det märks att pojkarna är vana att åka bil. Alla barnen, men speciellt Thristan och Thiara, blir lätt åksjuka men jag stoppade i alla åksjuketabletter imorse och vi slapp tråkigheter i bilen.

Vi stannade till vid Brahehus för äggmackor, så som man alltid gör. Det ösregnade och vi fick kasta i oss en varsin macka och regnutspätt kaffe i bilen. Något stopp i Gränna blev det inte som tänkt pga regnet, kanske bättre lycka på vägen hem? Lunchstopp i Ljungby och sen vidare till hotellet i Helsingborg.

Vi bor på ett rätt litet hotell, men för en natt duger det bra. (Bortsett från att det saknar ac och ventilation känner jag nu)

Vi tog en promenad (i regnet) till det hotellet som de andra bor på (vi åker tre familjer och en av familjerna bor på ett annat hotell den här första natten) En fördrink där (den äckligaste jag någonsin druckit!) innan vi i tog vårt bokade bort på Pinchos för middag. Barnen gillade det de åt och det blev en lugn och skön middag.

Nu har vi alla krupit ner för ungefär en timme sedan. Men inte lätt att somna med alla i samma rum. Thristan och Thexas delar på en bäddsoffa, de blev osams om det gemensamma täcket så nu får de sova utan helt. Emil och Thiara ligger här bredvid mig i den stora sängen och tycks äntligen ha somnat efter ett antal fnitterattacker.

Så första dagen på vår lilla semestertripp har ändå gått bra. Om man bortser från alla gånger Thristan och Thexas försökt ha ihjäl varandra och hur många gånger Thristan har suckat "men åååååh!" åt allting. Deras humör alltså, måtte morgondagen bli bättre för allas skull.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessi

    Vad hette hotellet? Ser ut som det vi bodde på när vi var där för några år sedan.. totalt värdelöst! Ingen AC o allt kändes bara.. dåligt ??

stats