Hanna Loffart

Första dagen – rivning

Efter 15 timmars renovering idag är man lagom mör i kroppen. För mig blev det ”bara” 12 timmar iofs. Jag var hemma med barnen imorse innan vi skjutsade iväg dom till sin farmor och farfar. Där har de varit under dagen och sover där just nu. Imorgon hämtar vi dom till lunch, då ska vi bli bjudna på påskmat hos Emils föräldrar. Mums! Sen ska barnen sova kvar där. Det blir lite flängande för dom den här helgen, då de inte kan vara med i huset. Men de är hos folk de tycker om så det känns bra ändå. 🙂

Idag har vi rivit ur hela mellanplan – två sovrum och hall. Vi har börjat sätta gips i Thexas blivande rum. Vi började spackla först, men gav snart upp den idéen och körde på gips. Får se hur det blir.

Nu är vi hemma och en varm dusch har tagits. Jag var genomfrusen! Nu hoppas vi att det kommit igång lite värme i huset tills imorgon. Klockan ställs på tidigt för med röj!

20130329-225305.jpg
Frukost på golvet såklart.

20130329-225344.jpg

20130329-225358.jpg
Thexas rum. Rosa och svarta väggar med ett uruselt underarbete. Bara att riva ner och börja från grunden. Den plastmattan alltså! Usch!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats