Hanna Loffart

Första natten + lite mer regn / Vår semestertripp

Vi sitter nu i bilen och är på väg till veckans andra hotell där vi ska spendera tre nätter. Allt annat är bättre än nattens hotell kan jag säga! Jag har nog inte sovit en blund. Thristan och Thexas har bråkat om täcket, Thristan och Thiara har fisit ikapp och jag vet inte hur många gånger jag fått Thiaras fötter i min rygg. Och så noll ac och obefintliga kuddar. För att inte tala om frukosten! Nej, detta hotell var hemskt och rekommenderas inte alls!

Efter frukosten tog vi färjan över till Helsingör. Spännande tyckte barnen (och Emil) Thiara förstod inte att det var en båt vi var på. "Det ser ju ut som ett hus här inne". Den båt hon känner till hemma hos min mormor är betydligt mindre om man säger så.

Nu är vi i ett regnigt Danmark. Om jag sa att det regnade igår så är det ingenting mot vad det gör just nu! Det fullkomligt vräker ner! Och alla väderappar visar noll regn, känns ju tryggt. Vi stannade till vid ett outlet ställe för lite snabb shopping och lunch. Jag hade nämligen spanat in en Pomp Deluxe-outlet där, men den var en besvikelse. Nåja, nu har vi bara ca 10 mil kvar till hotellet och jag hoppas verkligen det är bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats