Hanna Loffart

Första semesterdagen.

Det är ju lite sissodär med uppdateringen nu känner jag. Den här dagen – första semesterdagen, har varit kaos. Barnen har bråkat nästan hela dagen och jag var sådär trött på allt att jag bara ville banka huvudet i väggen typ.

Vi packade in oss i bilen och åkte till Titti och familjen i Norrköping. Då kändes det lite bättre. Barnen lekte och vi bjöds på både mat och fika. Thristan och Charlie fick vara ute själva och leka på gården en stund. (första gången för Thristan) Oj, vad nervös jag var! Jag stod i köksfönstret och höll utkik. Men de var jätteduktiga! Charlie bor ju där och det är ”hans gård” så han vet ju vilka regler som gäller. Och Thristan är ju en liten fegis och lyssnar på vad vi sa. Stora killar!

Jag fick lite Nellie-mys, så jag är nöjd. 🙂

På vägen hem stannade vi til hos min morbror med familj. Vi fick låna en bärbar dvd som vi ska testa att ha i bilen för att underlätta för Thexas lite som avskyr att åka bil! Vi hade tänkt att åka till Astrid Lindgrens Värld imorgon då jag vann biljetter dit, men de har fortfarande inte kommit så det får vänta lite till tyvärr. Men nu måste vi nog åka nånstans ändå för att testa den där dvdn. Haha.

Barnen sover och vi hamnade i soffan som vanligt. Jag är helt slut efter den här dagen och hoppas innerligt att morgondagen blir bättre. Två veckors ”semester” känns som väldigt lång tid annars…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Skönt med semester! Hoppas det blir liiite mindre bråk bara 😉 en sån där bärbar dvd fick Lea av oss i födelsedagspresent och hon älskar den! Det som är bra (iaf med den Lea har) så går det att se på film och att lyssna på CD i den:) Superbra om man inte vill höra Eric saade hela vägen 😉 hon känner sig lite tuff tror hag också när hon sköter den där själv 🙂 kram på er!

stats