Hanna Loffart

Första träningspasset avklarat.

Ikväll har jag för första gången besökt ett gym. Det var sjukt jobbigt, men jag hade inte väntat mig annat. Sist jag överhuvudtaget rörde på kroppen var i början av 2006 och två barn sedan. Det kanske säger något om mitt skick? Haha.

Jag fick med mig min vapendragare Hanna, aka H1 och mysiga Madde. Efter 2 mintuter på crosstrainern så var jag redan trött. Men vi körde på i över en timme och jag är nöjd. Nästa pass blir på torsdag, är redan pepp inför det. 

Nu är jag skönt trött i kroppen och det ska bli skönt att krypa ner i sängen om en liten stund.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats