Hanna Loffart

Förstädning, städning, efterstädning + kalasinbjudan

Vilken bra torsdag det blev då jag insåg att jag bara jobbar halvdag imorgon! Och ett extra stort plus att en av mina bästa vänner kommer på besök från Norrköping!

Torsdagen ja, det brukar betyda städdag hemma hos oss. Eller, jag städar och tjatar på alla andra att de också ska städa. Är det inte lustigt, jag städar och plockar varje dag. På onsdagar så förstädar jag, för att det inte ska vara så mycket att plocka undan och städa på städdagen (torsdagen) Sen får jag efterstäda under helgen då jag inte anser att någon städat ordentligt. Sen är Emil ledig på söndagen och måndagen, och då får jag städa efter hans framfart under tisdagen. Och sen är det onsdag och dags för förstädningen igen. Haha, hur sjukt är det inte?

Men idag struntade jag i städningen helt! Jag lagade en ruskigt god lasagne istället, första gången jag gjorde de faktiskt! Får typ spykänsla av lasagne när jag tänker på den där dallriga man fick i skolan, så har inte kunnat äta det. Men idag testade jag göra en egen och den blev inte det minsta sladdrig utan riktigt god. Tyckte alla – kors i taket!

Nu ikväll så åkte jag och Thristan iväg och lämnade/postade brev. Han fyller år nästa fredag och ska ha film/pizzakväll för några killkompisar. Han har hela året pratat om att han vill hyra en gymnastiksal och bjuda hela klassen, men han har helt ändrat sig. Han har bjudit en ifrån klassen, det säger ju en hel del. Det är inte så att han blir retad eller inte trivs, men han stör sig på att många i hans klass är bråkiga och störiga. Helst vill han va med tjejerna tror jag, men då är det ju ”töntigt”. Oh fy sjutton så svårt att va liten! Men nu fick han välja själv, och bjöd sex av sina kompisar. Blir nog mysigt för dom!

DSC02906

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats