Hanna Loffart

Fredag.

Den här bilden skickade mina killar till mig igår kväll när jag var iväg och scrappade med tjejerna. Haha, det går ingen nöd på dom inte! Mina fina.

Thristan vaknade tidigt i vanlig ordning idag, en han var lugn och tyst och Thexas vaknade inte förrän halv 9. När vi var mätta i magarna från frukosten, påklädda, iordninggjorda, kissade osv (det tar några timmar) så gick vi ner på stan. Jag behövde ett rosa sidenband till ett kort jag gjorde igår. Bara bandet som fattades, och jag skulle lämna iväg kortet idag. Men vi löste det som så att jag och barnen gick till Sultans och fikade/pysslade färdigt med kortet. Jag hade tagit med mig sax och tejp, haha. 

Vi mötte upp tjejen som skulle köpa kortet på HM, och Thristan fick äntligen köpa sin efterlängtade Bärgarn-tröja, som varit slut i hans storlek förut. Men idag fanns det, och det var en lycklig kille som fick köpa den. Även en svart fleecetröja fick han med sig hem, bra till dagis. Och väldigt prisvärd, 99:- bara. 

Sen gick vi hemmåt iaf, och på väg hem så stannade vi till och hämtade ut ett paket till mig. Så nu råder det pysselhörna igen med en massa roliga, nya grejer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica, mamma till Nim.

  Hej gumman, nu har jag läst ikapp lite inlägg 🙂 Smoothie bilderna såg fina ut. Ska man skratta eller gråta? Bara slänga allt (inkl barn) i duschen typ 😉

  Ja det är fleecen jag köpte. Jättemysig. Tänkte att den kan man ju ha lite regniga/kyliga dagar under regnställ.

  Är nog bra om du kollar så du inte köper dubbelt. Roligare saker man kan ju lägga pengarna på 😉

  Hoppas ni mår bra och att helgen varit/ÄR bra! Som du förstår är det lite KAOS här just nu. Massa att göra och Nim har varit sjuk osv.. men vi rer oss iaf 🙂

  Vi ses ju på onsdag.. spännande :))) Kram

stats