Hanna Loffart

Fredagsmunk + på tåget till Sthlm

Idag passade jag på att sluta lite tidigare på jobbet. Skönt när man kan göra så ibland. När jag hämtade barnen var de alldeles svettiga, inte konstigt när termometern i bilen visade 35 grader – galet!

Vi åkte hem och fikade. Ingen rosa munk då de var stenhårda denna vecka med. Sockermunkar och rosa mazariner fick det bli. Sen packade vi väskorna, pojkarna ska till deras pappa i helgen.

Jag själv sitter nu på tåget upp till Stockholm för en helg med en av mina bästa vänner och hennes sambo. Åh, vad jag längtat! Sushi, vin, drinkar, shopping och event står på helgens agenda. Kan bara bli succé!

image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats