Hanna Loffart

Fridilin 22 år.

Jaa ni. Dagen har varit minst sagt annorlunda. Jag har varit på någon form utan kurs för nyanställda inom kommunen hela dagen. Har nog inget att säga om den, haha.

Efter jobb och dagis så åkte vi hem till min mamma för att fira min syster Frida som fyller 22 år idag. Deras hur är ”ur funktion” så hon fick firas där istället. Rosa prinsessballonger hade hon, typiskt henne. Av oss fick hon en galet fin lykta, undrar hur nöjd hennes sambo är över denna? De äger ganska många. Haha.

Jag har även fått snosa och hålla i min 2-veckors gamla kusin Edith. Det var första gången jag träffade henne och hon är en riktig skönhet! Kolsvart hår och mörka, stora ögon. Kärlek vid första ögonkastet! Thristan klappade henne så fint och sa att hon var söt, men att han INTE ville ha nån bebis minsann. ”jag har redan en stor bebis, han är min lillebrorsa och bråkar bara” typ. Haha, sköning! Thexas klappade på Edith han med, men med lite bevakning av mig. Han vill gärna peta i munnen på bebisar och har en tendens att bli lite hårdhänt, men det gick bra. Han blev lite svartsjuk när jag höll i henne bara. Hihi.

Nu har jag gjort färdigt alla inbjudningskort till Thristans kalas, det blir en hel del barn bjudna. Han har själv fått välja vilka barn på dagis han vill ha med (det blev såklart alla ”stora” barnen, bjuder man en så ska man bjuda alla tycker jag) plus några av våra vänners barn som är i hans ålder. Undrar hur vi ska få plats om alla faktiskt kommer? Haha, det löser vi då!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats