Hanna Loffart

Frisk igen och nytt bord.

Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till mitt normala tillstånd. Jag tror nästan att jag åkte på migrän för första gången i mitt liv. Hela dagen igår var jag helt ihjäl. Idag så började jag inte jobba förrän vid lunch-tid så jag hann sova några timmar extra. Jag stannade till på Apoteket på vägen till jobbet och köpte migränmedicin, och det hjälpte med bara en tablett. Så himla skönt. Jag kunde jobba några timmar och kände mig rätt pigg. Nu mår jag helt bra igen kan jag nog påstå.

Efter jobb och dagis idag så åkte Thristan till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Han har längtat så mycket, nu är det tre veckor sedan han var där. Han har tjatat efter ”brun torsdag” länge, länge. Ni som har småbarn och ser Bolibompa vet säkert vad Almanackan är och färgerna som hör till den. På barnens dagis kör dom med samma variant, därav ”brun torsdag.”

När Thristan hade åkt iväg så packade vi in oss i bilen för att åka till Jysk och köpa soffbord. Igår ick jag informationen om att bordet jag ville ha hade utgått ur sortimentet. Men de har fått in ett nytt, snarlikt bord nu som jag hittade där. Dubbelt så dyrt som när de hade bordet ute förr iofs. Men nu blev det iaf ett nytt bord och det blev riktigt bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats