Hanna Loffart

Galet bra rea – Lekmer

(Inlägget är i samarbete med Lekmer och innehåller annonslänkar)

Har ni hunnit shoppa något under Black Week ännu, eller väntar ni in Black friday?
Det är ju fullständigt galen rea överallt nu och jag kan tänka mig att det eskalerar ännu mer på fredag.
Själv ska jag hålla utkik efter pojkarnas julklapp på fredag, kan tro att den finns då.

Nu är jag nästan klar med alla julklappar till barnen, men jag kikade in på Lekmer och jösses vilken rea! Där kan man fynda julklappar vill jag lova. Både leksaker, kläder och barnrumsinredning till väldigt bra priser! Se här bara, allt detta finns på rean:

lekmerkläder

Både vinterkläder från Didriksons och Kuling på rean, jag köpte hem en hel uppsättning med vinterkläder till Thexas från Kuling för några veckor sedan, de känns väldigt bra det lilla vi har testat hittills. Men kolla in stövlarna med snörning, måste nog beställa hem dom till Thiara att växa i, och kanske den rosa regnkappan till?

lekmerlek

Ett stående inslag varje jul (eller födelsedag) är Lego, pojkarnas favorit som även Thiara säger att hon önskar sig nu. Vi har faktiskt köpt ett set till henne, hoppas hon gillar det. Och så alla dessa fina saker till ”det lilla hemmet” Thiara älskar ju sitt kök och jag är glad så länge hon vill ha det kvar. Hon har faktiskt en fin strykbräda, men inget strykjärn till. Detta i vitt skulle ju passa bra där.

 lekmerrum

Och så all denna barnrumsinredning, jag skulle kunna göra om barnens rum totalt en gång i månaden. Just nu är det ju Thristans rum som står under makeover och det är desto svårare dock. Den rosa lampan tyckte jag var supersöt och den hade gjort sig väldigt bra över Thiaras lilla matgrupp vid hennes cafe´, får se om Emil kan tänkas dra en liten sladd så att vi kan få fram el dit.

Ja, ni ser ju vad mycket fint och BILLIGT det finns. Ni får spana in det själva och jag lovar att ni kan göra stora fynd.
Du kommer till Lekmers hemsida HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats