Hanna Loffart

Gårdagens tjejdag

(Inlägget innehåller annonslänk)

Igår var pojkarna i skolan och jag och Thiara fick en halv dag för oss själva. Förr hade vi ju alltid ”tjejdag” när pojkarna var iväg varannan helg, men nu var det längesen. Tre månader för att vara exakt.

Men igår var de alltså i skolan och jag hade tagit en ledig dag. Jag trodde faktiskt att pojkarna skulle vara lediga, men så var ju inte fallet. Thiaras farmor kom förbi på en förmiddagskaffe och lagade Thiaras fleecetröja som fastnat i bilbältet och blivit ett litet hål i. När hon åkt hemåt, så for vi neråt stan och köpte present till min mamma. Vi hämtade ut lite paket och så bestämde Thiara lunch – sushi!

Hon köpte sig en ny keps också. Hittade den på Åhlens.

Mer än så hann vi inte med innan Thexas skulle hämtas och sen åkte vi hem och väntade in Thristan som kom hemcyklandes från skolan. Hur stor blev inte han liksom, cyklandes från skolan!

Så himla skönt med lediga dagar mitt i veckan så här. Vi har mängder av föräldradagar kvar på Thiara, så jag funderar på om jag ska börja plocka ut lite dagar under hösten kanske. Typ ledig onsdagar?

Nu ska jag ut och hjälpa Emil i trädgården, han håller på att gräva för en trappa. Tungt och stenigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats