Hanna Loffart

Garderober och förvaring

(Detta är ett sponsrat inlägg)

Okej hörrni, nu kommer vi till det här med förvaring i huset igen. För hur kommer det sig att det alltid (oftast i alla fall) finns bra med förvaring i lägenheter men desto sämre av den varan eller hur?

I vår förra lägenhet så hade vi förvaring så det räckte och blev över. Två stora klädkammare, garderober i hallen, garderober längst med en hel vägg i ett av sovrummen. Och så flyttade vi till huset – ingen förvaring alls! Vi behövde ju såklart garderober direkt och köpte enkla garderober till sovrummen. Men nu har vi flyttat runt rummen mellan oss (gjordes när Thiara föddes så hon fick ett eget rum) och då såg behovet lite annorlunda ut. Vi skulle köpa fler garderober men då har de utgått! Så nu har Emil och jag två olika garderober i vårt sovrum, eller två olika dörrar på garderoben rättare sagt.

Där har vi tre alternativ nu. Antingen att slänga ut de fyra stora garderoberna som står där nu och sätta in skjutdörrar istället, men det kostar en hel del. Alternativ två är att byta ut alla dörrar så de blir likadana. Alternativ tre är att övertala min syster om att vi behöver hennes två garderobsdörrar (som är likadana som våra andra tre) mer än henne. Det borde ju inte vara så svårt tycker man, hehe.

Eller ska man kanske tänka om helt? Ha garderober istället, fylla på med klädställningar och skoskåp? Jag har så himla mycket kläder som jag inte använder, som jag inte kan ha. Men ändå sparar man på allt. Om jag skulle kasta/skänka iväg allt jag inte använder så skulle jag inte ha det här problemet alls. Haha! Denna djungel alltså. Och när vi väl löst problemet med våra garderober så kommer vi till barnens, de behöver också ändras på. Thristan börjar bli äldre, vilket betyder att hans kläder blir större. Han har en väldigt liten garderob nu och behöver en dubbelt så stor, han skulle säkert nöja sig med en byrå och det kan vi nog enkelt få in i hans rum. Ja, som sagt det finns lite att pyssla med här hemma. Först och främst – övertala syrran!

DSC02887

”Rätt sida” av vårt sovrum, på andra sidan är garderobsväggen som är kaos. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats