Hanna Loffart

Godmorgon lördag

Igår när Emil kom hem från jobbet så kände jag mig rastlös efter att ha suttit inne med Thiara hela dagen.
Vilket i och för sig var riktigt skönt. Vi skrotade runt i pyjamas och morgonrock till klockan var närmare 14.
Det gäller att passa på när man kan…

Hur som helst, vi åkte hem till Emils föräldrar och hälsade på. God mat och snick-snack i många timmar.

Natten har gått bra, Thiara har vaknat två ggr för mat vilket är helt godkänt för mig.
Vi testade även att sova med fönsterlampan släckt, har haft den tänd sedan Thiara föddes då jag inte sett ett skvatt om nätterna annars. Men inatt hade vi den släckt hela natten och det gick ju hur bra som helst. Jag fick lysa med telefonen en gång bara när jag inte lyckades pricka in nappen i munnen på henne. Haha.

Emil har åkt för att jobba. Eller – vara med på sitt jobb inför tjänstebytet om en vecka. Det är bara några timmar han ska vara där och sen åker han för att hämta hem pojkarna. Jag och Thiara håller oss hemma. Två timmars bilresa känns inte så kul att ta med henne på när man inte måste. Vi får istället besök av min barndomskompis Fia och hennes dotter. Men först blir det några timmars mys och amning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats