Hanna Loffart

Godmorgon och nöjd kille!

Godmorgon vänner!

Har ni sovit gott? Jag är ungefär lika trött nu som när jag gick och la mig igår, RIKTIGT trött med andra ord! Några dagar med sovmorgon skulle inte sitta fel.

Till råga på allt så är Internet slut på min telefon, igen! Det tog slut i söndags, så då fick jag köpa nytt. Nu är även det slut. Tur att det fylls på imorgon! Och jag som ska ha ”FRI surf” Haha, det stämmer då inte in gällande mig. Jag har bilder på min telefon, men det går inte att maila över dom till mailen, så jag får över dom till datorn och kan lägga upp dom eftersom inte mailen är snabb nog på telefonen nu. Och WordPress-appen funkar ju inte heller. Haha. Vad handikappad man känner sig!

Men jag kan bjuda på den här bilden från Stefan iaf, han har den som ny headerbild till och med. Några snygga tjejer (och killar) från bloggfesten i lördags. Haha, så jäkla NÖJD Stefan ser ut. Jätterolig bild! (och person nummer 10 ser ju jäkligt fräsch ut)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats