Hanna Loffart

Gräsänka + ett sånt där ryck

Full rulle på jobbet och sen hämtning av barn.
Jag hade själv ställt in mig på att jag skulle vara slut som artist när jag kom hem. Men sen kom det ett sånt där ”ryck” och jag har både lagat mat, dammsugit huset, städat toaletter, tvättat, bakat två sorters småkakor, handlat mat på nätet och duschat. Nästan samtidigt. Jag fick barnen att städa sina rum, inklusive att damma och dammsuga rummen, de belönades med iPad-tid och jag kunde fortsätta städa mitt. Win win!

Emil är nu på väg till USA med två vänner, så nu är jag ensam till måndag.
Imorgon ska jag skjutsa Thristan och Thexas till deras pappa och sen lämna av Thiara hos min mamma. Sen väntar en kväll med vänner! Ser fram emot det! ♥

img_6117.jpg

Dagens ena kaka.
De där ”fulkanterna” som man alltid fick smaka av som barn när mamma bakade. Ikväll fick mina barn äta upp dessa kanter innan läggdags. Livet. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats