Hanna Loffart

Grilla med rökspån

Jag älskar verkligen vårt utekök!

Det är inte så att jag står där ute och lagar mat (jag har faktiskt aldrig grillat) men det ser ju himla trevligt ut när Emil gör det. När vi var på bröllop förra helgen så fick vi mat som var grillat med rökspån. Det var så himla gott och vi blev sugna på att testa det själva. Hur enkelt som helst (säger jag som den grillmästare som jag är?) Nej, men jag stod faktiskt med och tittade på. Och det blev så himla gott!

Jag äter ju inte kött, så vi grillade kyckling och så en massa grönsaker till. Men jag kan tänka mig att vilket kött eller fisk som helst blir gott. Så det här kommer vi garanterat göra om! Vi köpte en påse på Ica Maxi och det räcker till flera grillningar. Nästa gång ska vi nog testa fisk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats