Hanna Loffart

Grillparty

Igår hade vi Emils bröder med respektive här hos oss för mat. Thiara hade längtat och väntat hela dagen på vårat "party". Jag satte igång med maten vid 15 och sen höll jag på konstant till 17.30 när de kom. Så roligt att ordna med!

Vi grillade kött och fisk med en massa tillbehör och ingen gick nog hungrig från bordet. En marängdröm till efterrätt och sen drog Thiara igång dansen till tonerna av Samir och Viktor. Hon gick och la sig vid 22 och då tog vi fram vin, drinkar och lite annan musik. Sen satt vi och lyssnade på gammal musik till klockan nästan var 3. En sån himla rolig kväll!

Idag är det inte lika fartigt här hemma kan jag säga. I alla fall inte från min sida. Jag somnade inte förrän 4.30 och sen vaknade Thiara vid 8. Lite lätt sliten ska erkännas, men vi har myst framför tvn och ätit lite godis. Emil är och hämtar en bil inför morgondagens semester och jag ska strax ta tag i packningen. I eftermiddag kommer killarna hem efter 9 borta hos sin pappa så då blir det kramkalas! (Stor fördel att Thristan har telefon nu, vi har kunnat prata och smsat varenda dag, toppen ju!)

Nej, packa var det! Thiara kommer garanterat vara med och styra runt i hennes garderob. Nyss hittade hon den här kjolen oanvänd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats