Hanna Loffart

Häck på plats

Nu har vi äntligen fått vår häck på plats!

Det var ju inte ”bara” att få hem häcken dock. Den skulle komma mellan 12-15, men fick veta att de skulle köra ut den till oss bland på bland de första stoppen. Det gjorde de inte. Vid 15 var Emil (som varit hemma från 12 och väntat) tvungen att åka och jobba, så då fick jag åka hem. Thristan går hem själv från fritids, så han var hemma och fick gå och hämta Thiara på dagis. Till Thexas fritids fick jag ringa och fråga om han ville gå hem själv, han har aldrig gjort det innan men det gick kalas! Så stolta och malliga barn här hemma sen som fått ta stort ansvar och fixat det så bra!

Häcken då, efter flera samtal till Dhl så kom den till slut strax innan kl 18. De hade oss som näst sista stopp, inte bland de första. Chauffören berättade också att han brukar ha 12-14 stopp, den här dagen hade han 24. Så ja, det var en hel del väntande i torsdags när häcken skulle komma.

Ner med alla plantor i hinkar för att de skulle få suga vatten ett dygn innan plantering.

Igår kväll kom Emils föräldrar hit och hans pappa hjälpte Emil att sätta häcken.
Det gick så himla fort! Varför har vi inte gjort det här innan liksom?

Nu ska häcken få rejält med vatten några dagar innan den ska klippas ner rejält för att bli fin framöver. Och så hoppas jag att kvarterets katter kan ge tusan i att bajsa ner rabatten där. Ni kan ju tro att de kalasar friskt i vår trädgård nu när den enbart består av jord, så vidrigt!

Thiara hjälpte till att vattna igår kväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats