Hanna Loffart

Hallrenovering på gång

Tanken var att ta tag i Thiaras garderob idag när jag var ledig.
Men så kom Emil med en annan idé…

Vi ska ju sätta upp skjutdörrsgarderob nere i hallen och har tagit bort vår stora Hemnes-byrå därifrån. Emil föreslog att vi skulle byta ut Thiaras skåp mot Hemnesbyrån. Så det har jag ”roat” mig med idag. Det har tagit mig nästan hela dagen att rensa, sortera och kasta grejer. För det är helt galet vad den där byrån rymmer grejer! Jag börjar nästan undra om vi kommer få plats med allt i garderoben sen…

Jag har fyllt en halv soppsäck med saker som ska kastas och när Emil kom hem från jobbet ikväll så har vi burit skåp. Thiara protesterade lite, men hon kommer nog ha glömt det gamla skåpet snart. I helgen ska jag fortsätta då energin tog slut ikväll.


Vi skulle också behöva ta oss till Ikea för att köpa all inredning till garderoberna.
Och ta kontakt med Verisure för att flytta larmcentral.
Och så tyckte Emil att vi ska måla om hela hallen.
Jag vill bara ha det klart, tålamod är inte min starka sida…

Här har vi kaoset nu innan när vi tagit bort stora byrån (och börjat tömma och rensa ur den i vardagsrummet)

051269e4-8088-4f84-b3ab-750de85e522a.jpg

97f797be-4fff-496a-a6d6-4ad452a5f5b9.jpg

b524f965-9cf8-4345-9d14-4013d334f15d.jpg

4cc1d6d6-549f-4eb9-adc1-6906af72a7ac.jpg

Hallen på andra sidan dörren ser ut så här.
Skoskåp från Hemnes som även den rymmer massor, men vi är lite tveksamma om vi ska ha den kvar eller inte. Emil vill gärna ha någon bänk att sitta på, men jag hittar ingen jag gillar. Krokarna till barnen ska vi nog ta ner. Jag tänker mig en stor tavla och någon snygg ”gäst-krok” bara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats